Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Joh. 15:5

perjantai 14. tammikuuta 2011

Muutoksen vuosi

Uskon että tämä vuosi tulee olemaan muutosten vuosi. Monet asiat tulevat muuttumaan. Uskon myös, että se tuo tullessaan uuden voiman ja uuden voitelun monelle. Se tuo läpimurron niillä osa-aluella missä ollaan rukoiltu sitä ja Jumala tulee vastaamaan rukouksiin joita on Hänen puoleensa rukoiltu. Herra on tallettanut ne kaikki, ja Hän vastaa niihin. Tulemme näkemään enemmän ja enemmän ihmeitä ja merkkejä. Jumala tuo läsnäolonsa paikkoihin, joissa Hän tahtoo ilmestyä. Ei välttämättä edes kovin suurta taistelua vaadita tähän, vaan Hän vain tulee. Hän etsii maan nöyriä. Hän etsii niitä jotka ovat antautuneet ehyellä sydämellä Hänelle. Jumala etsii maan uskollisia. Uskon että nämä suuret muutokset alkavat seurakunnista ja valloittavat yksilöiden elämän Jumalan tuntemisella ja Hänen läsnäolollaan. Keskinäinen rakkaus tulee lisääntymään ja tulee myös selkeämmäksi se kuka Herraa todella pelkää ja seuraa. Jumala tulee antamaan enemmän myös armonlahjoja erottamaan henget toisistaan. Rukoillaan, että Jumala armahtaisi meitä ja antaisi meidän tehdä Hänelle palvelusta ja rukoillaan myös, että Herra parantaisi sairaita. Herra armahda niin monien sairauksien keskellä olevia ihmisiä, Herra paranna! Jeesuksen Kristuksen nimessä! Jumala lisää meille rakkautta, keskinäistä rakkautta, että maailma tuntisi meidät sinun opetuslapsiksesi. Anna meille kärsivällisyyttä odottaa ja rohkeutta julistaa sinun valtakuntaasi.

1 kommentti:

  1. Aamen, tätä me odotamme!

    "Efraimin, Benjaminin ja Manassen edessä herätä voimasi, tule meidän avuksemme. Jumala, saata meidät entisellemme, valista kasvosi, niin me autetuiksi tulemme." (Ps.80:3,4)

    VastaaPoista