Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Joh. 15:5

lauantai 18. syyskuuta 2010

Elämää ja hengellistä elämää

Mikään ei ole sen parempaa kuin elämä. Elämä on todella ihanaa, kun sitä oikein elää. Raamatussa sanotaan, että Jeesus on tie, totuus ja elämä. Mitä tämä elämä sitten oikein on? Eikös jokainen elä vaikka ei seuraisikaan Kristusta?
Niin, voisihan sitä niinkin luulla, mutta jos katsotaan tätä kohtaa hiukan pitemmälle, ymmärrämme sen paremmin.
Mikä on oikea elämä? Se on tietenkin sellainen elämä joka ei lopu koskaan? Sellainen joka itsessään pitää sisällään elämän eikä tarvitse mitään ulkopuolista, että pysyisi olemassa. Se on iankaikkista elämää. Sen elämän voi antaa vain Kristus, Jumalan poika. Siksi Hän mainitsi olevansa tie, totuus ja elämä. Vain Hänessä meillä on iankaikkinen elämä, siksi Hän ihan oikeutetusti kutsuu itseään elämäksi. Ja Hän varmasti tietää mistä Hän puhuu.

Joten kun seuraavan kerran joku sanoo elävänsä, kannattaa seurata sitä, onko Hänen elämäsä Kristuksessa vai jossain muualla, koska missään muualla ei ole oikeaa elämää kuin Kristuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti