Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Joh. 15:5

tiistai 23. marraskuuta 2010

Odota Herraa

Oletko ollut koskaan tilanteessa, että rukoilet ja toivot että Jumala pian vastaisi ja saattaisi asian kuntoon. Odotat Jumalan puhuvan, mutta mitään ei kuulu. Sitten yhtäkkiä Jumala vain sanoo, että "Odota."
Odotatko silloin vai jäätkö rukoilemaan vastausta?
Raamatussakin puhutaan että meidän tulee odottaa Jumalaa. Mahdollisesti olemme rynnineet Jumalan edelle ja meillä loppuvat keinot kesken, sitten rukoilemme apua Häneltä ja Hän pyytää meitä odottamaan Häntä.
Odota Herra, Hän kyllä sen tekee. Hän pitää huolen kaikesta missä oletkin. Odota Häntä, kun sinulla on ahdistus ja tuska odota Häntä, Hän tekee kaiken mitä tarvitsee. Meidän pitää joskus vain olla hiljaa ja katsoa miten Jumala taistelee meidän puolestamme. Ei tarvitse panikoida eikä hötkyillä. Odottaa vain, että Hän pääsee näyttämään meille kuka hallitsee ja kuka kaiken lopulta tekee. Jumalan teot ovat ihmeelliset ja Hänen armonsa suuri. Odota siis Herraa, kun olet neuvoton ja sinusta tuntuu, ettei mitään ole tehtävissä. Odota Herraa, Hän on Jumala joka hallitsee koko maailmankaikkeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti